The Ultimate Guide To petek tamiri

Wiki Article

İster eski idea metal, ister yeni idea plastik (pprc) boru olsun; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı iki karışımlı epoksi macun ve metal epoksi yapıştırıcısıdır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the finest YouTube experience and our latest options. Find out more

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Peteklerde ısının tüm eve aynı oranla yayılmaması, özellikle peteklerin alt tarafında oluşan tortular nedeni ile alt kısımların ve bazı radyatörlerin Helloçbir şekilde ısınmaması şeklinde problemler yaşanmıştır.

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Sorunlarınız ve şikayetleriniz giderilerek kaliteli hizmet amaçlanır. Petek temizliği ve petek bakımı ile sizlerin bu işten kazancı şu şekilde açıklanabilir.

Yeni teknoloji ile birlikte cihazlı su tesisatçılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Geçen zamanla doğru orantılı olarak tecrübeye ve yeni cihazlara sahip olan tesisat firmamız kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Her marka alüminyum veya panel radyatörlerin bakım ve tamir işlerini özenle yapan firmamız siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunabilmeyi hedefler. Delinen radyatörleriniz için alacağınız ilaçla fazla maliyete gerek kalmadan kolayca radyatör tamiri yapılabildiğini unutmayın.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum twenty yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Peteğin delik olan yerini kuruttuktan sonra sun repair sarı ve mavi olaral iki renkte oyun hamuru şeklindedir. İki renkten ufak parçalar koparıp birbirine karıştırıp delik noktaya içine doğru yedirerek yaparsanız oradaki sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. SAYGILARIMIZLA

Yakup usta, sagolsun tum islerimi sorunsuz ve saglam bir sekilde yaptı isciligi cok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Kalorifer peteği delindi ise bunun nedeni bir tek duruma bağlı olmayabilir. petek tamiri Peteğin delinmesi çOkay kolay olacak bir şey değildir. Petek delindi ise ya petekler çAlright eskidir ya dışarıdan darbe almıştır ya da petek içlerine zararlı bir kimyasal koymuşunuzdur. Kalorifer peteği delindi ise bunun tamiri ile peteğin sağlıklı görevini yerine getirme olasılığı oldukça düşüktür.

Kombicilerden gardenım almanız gereken ve çOkay sık karşılaşılan five kombi kullanım sorunu şu şekildedir:

Report this wiki page